پکیج آفلاین نیروگاه خورشیدی
آموزش نیروگاه خورشیدی از صفر تا صد با مدرک فنی حرفه‌ای
آموزش غیرحضوری نیروگاه خورشیدی
توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ راهبرد مکزیک برای کاهش واردات گاز و تقویت امنیت انرژی
۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
کد خبر: ۱۲۳

پیش از خرید پنل خورشیدی قابل حمل، این ۷ نکته طلایی را بدانید

پنل‌های خورشیدی قابل حمل برای سفر، کمپینگ و استفاده در مواقع اضطراری انتخاب محبوبی شده‌اند. اما پیش از خرید، باید به نکاتی مثل نوع پنل، راندمان، قیمت و وزن آن توجه کنید تا انتخاب درستی داشته باشید.
 
 

۷ نکته مهم هنگام خرید پنل‌های خورشیدی قابل حمل

 پنل‌های خورشیدی، تبدیل شده‌اند به محبوب‌ترین گزینه برای تولید برق در منزل، هنگام سفر و کمپینگ‌ها. با وجود پنل‌های قابل حمل، این محبوبیت دوچندان شده است. هنگام خرید پنل‌های خورشیدی قابل حمل، مواردی وجود دارند که حتماً باید به آنها توجه کنید:

۱- نوع پنل خورشیدی قابل حمل:

بطور کلی سه نوع پنل خورشیدی با توجه به نوع سلول‌های آن وجود دارد. پنل‌های خورشیدی مونوکریستال که پنل‌هایی مقاوم، با دوام و دارای راندمان بالاتر نسبت به سایر پنل‌ها می‌باشند. پنل‌های پلی کریستال که راندمان کمتری دارند و با رنگ آبی خود از سایر پنل‌ها قابل تشخیص می‌باشند. پنل‌های خورشیدی لایه نازک که به شدت نسبت به دو نوع قبلی نازک‌تر و منعطف‌تر هستند و دوام کمتری دارند.

۷ نکته مهم هنگام خرید پنل‌های خورشیدی قابل حمل


۲- اندازه و وزن پنل‌های خورشیدی قابل حمل:

کاربرد پنل قابل حمل برای شما، اندازه آن را تا حدودی مشخص می‌کند. به عنوان مثال برای کوهنوردی و یا سفر، پنل‌ها با اندازه کوچک مناسب شما هستند، نه پنل‌هایی با اندازه و وزن زیاد. اگر با وجود کمبود فضا به یک پنل بزرگ نیاز دارید، پنل‌های تاشو بهترین گزینه برای شما هستند. وزن خیلی کمی دارند و به آسانی حمل می‌شوند، اما از سمت دیگر دوام بالایی ندارند و ممکن است نیاز داشته باشید زود به زود آنها را تعویض کنید! وزن پنل‌های قابل حمل مورد دیگری است که باید دقت شود. اگر هنگام پیاده‌روی می‌خواهید پنل را حمل کنید، قطعاً نسبتا به زمانی که با خودرو در سفر هستید، پنل شما باید وزن کمتری داشته باشد.

۷ نکته مهم هنگام خرید پنل‌های خورشیدی قابل حمل


۳- توان و راندمان پنل‌های قابل حمل:

توجه به میزان توانی که نیاز دارید برای شما فراهم شود، به شدت مهم است. پنل‌های خورشیدی قابل حمل با توان‌های مختلف عرضه می‌شوند. پنل‌هایی با توان پایین با وجود اینکه می‌توانند دستگاه‌های برقی شما را شارژ کنند، اما نسبت به پنل‌ها با توان‌های بالاتر، با سرعت خیلی کمتری این کار را انجام می‌دهند. پیشنهاد می‌شود یک برآورد خوب از میزان مصرف انرژی دستگاه‌های برقی مورد نیاز خود داشته باشید. موضوع مهم دیگر راندمان پنل‌ها است. پنل‌های خورشیدی قابل حامل راندمانی بین ۱۰ الی ۱۵ درصد دارند که هرچقدر راندمان بالاتری داشته باشند، گران‌تر خواهند بود.

۴- میزان استفاده شما از پنل‌های قابل حمل:

هر از چند گاهی به این پنل‌ها نیاز دارید؟ یا هنگام سفر چه مدت به آن‌ها نیاز دارید؟ اگر استفاده زیادی ندارید، پس قطعاً انتخاب پنلی با توان خیلی بالا فقط هزینه شما را بالا می‌برد. فرضاً سالی یکبار سفر می‌روید و می‌خواهید تلفن همراه خود را شارژ کنید، قطعاً پنلی که شما نیاز دارید با پنل مورد نیاز شخصی که هر هفته یا هر ماه سفر می‌رود فرق می‌کند!

۵- قیمت پنل قابل حمل:

اگر بودجه‌تان برایتان خیلی مهم است، قیمت این پنل‌ها عاملی تعیین‌کننده در خرید شماست! قیمت یک پنل خورشیدی قابل حمل به این عوامل بستگی دارد: نوع پنل، اندازه و وزن، میزان توان، راندمان، تاشو بودن یا نبودن. قیمت این پنل‌ها از حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان شروع می‌شود تا حدود بیش از شصت میلیون تومان.

۶- دوام پنل‌های قابل حمل:

هنگام خرید یکی از این پنل‌ها، حتما به استحکام و مقاومت آن در برابر شرایط آب و هوایی دقت کنید. اگر با آب و هوایی طوفانی همراه با باران و باد‌های شدید سر و کار دارید، قدر این نکته را بیشتر می‌فهمید! ضد آب بودن پنل را چند بار بررسی کنید. متاسفانه علی‌رغم ادعای سازندگان، ممکن است صرفاً خود پنل ضد آب باشد و نه اتصالات الکتریکی آن!

۷- گارانتی پنل‌ها:

حتماً به گارانتی پنل‌ها و شرایط آن دقت کنید. هر چه قدر مدت زمان گارانتی پنل بیشتر باشد، می‌توان گفت کیفیت پنل بالاتر است. شاید عدم گارانتی و یا مدت زمان کم گارانتی، کمی از هزینه‌های شما بکاهد، اما در مقابل یک پنل خراب یا شکسته شده کاری از دستتان برنمی‌آید!

۷ نکته مهم هنگام خرید پنل‌های خورشیدی قابل حمل

منبع: برق نیوز
ارسال نظر